Sabaev.ro

Cautare

Contul meu

Nu esti logat

Intra in cont

Percal

MATERIAL PERCALE : 

Latimi disponibile 285 cm si 305 cm

Calitate : 215 TC si 300 TC 

Lungime 30 ml

Țesătura percale este cunoscută pentru structura sa densă și elegantă, având un număr de cel puțin 180 de fire pe inch (TC180) sau chiar mai mult. Compoziția sa urmează un model clasic încrucișat: un strat dedesubt, unul deasupra, un strat dedesubt, și tot așa.

Textura percale-ului este remarcabil de crispată și ușoară, cu o finisare mată. Poți să-ți imaginezi senzația unui tricou polo clasic: răcoros, aerisit și mai moale cu fiecare spălare.

Această țesătură este opțiunea preferată pentru cei care au tendința de a simți căldura în timpul nopții, deoarece permite o circulație ușoară a aerului, iar materialul este mai subțire și mai ușor. 

Percalele sunt apreciate pentru că devin mai moi și mai confortabile cu fiecare spălare, ceea ce le face o alegere durabilă și plăcută în timp. Textura lor mată și finisajul lor clasic aduc un element de eleganță și simplitate atemporală, ceea ce le face potrivite pentru o varietate de stiluri de decor.În concluzie, percalele sunt o opțiune excelentă pentru cei care caută lenjerii de pat de înaltă calitate, ușoare și respirabile, în special în timpul sezonului cald.

Materialul Percal (Percale) este recunoscut pentru finetea de care da dovada. Comandand acest tip de material din magazinul online Sabaev, va veti bucura de avantajele pe care le ofera, odata ce veti confectiona diverse modele de lenjerii din pat, folosind Percale. Inainte de toate veti observa ca, desi tesatura e deasa, aerul circula chiar mai mult decat in cazul bumbacului obisnuit. Astfel, pielea dvs. va respira mai bine.Cu materialul de percal de calitate premium, puteți da frâu liber creativității dumneavoastră. Alegeți culorile și modelele care se potrivesc cu proiectele dvs. și creați articole textile personalizate și elegante.

material percal alb calitate premium,material hotel lux,material lux percal, bumbac percal,material pensiuni lux,tesatura lux,tesaturi bumbac premuim,

Material Percal alb 285 cm 215 TC rola de 30 ml

856,00 Lei

Material percal calitate premuim cu latimea de 285 cm rola de 30 ml 215 TC . Tehnic, numărul de..

material percal alb calitate premium,material hotel lux,material lux percal, bumbac percal,material pensiuni lux,tesatura lux,tesaturi bumbac premuim,

Material Percale alb 305 cm 215 TC rola de 30 ml

900,00 Lei

Material percal calitate premuim cu latimea de 305 cm rola de 30 ml 215 TC . Tehnic, numărul de..

material percale premium,material percal 300 TC calitate premuim,material bumbac tesatura hoteluri,premul

Material Percale Saten alb 285 cm 300 TC rola de 30 ml

1.200,00 Lei

Material Percale Saten alb 285 cm 300 TC rola de 30 ml . Tehnic, numărul de fire ( th..

Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)

Materialul Percal (Percale) este recunoscut pentru finetea de care da dovada. Comandand acest tip de material din magazinul online Sabaev, va veti bucura de avantajele pe care le ofera, odata ce veti confectiona diverse modele de lenjerii din pat, folosind Percale. Inainte de toate veti observa ca, desi tesatura e deasa, aerul circula chiar mai mult decat in cazul bumbacului obisnuit. Astfel, pielea dvs. va respira mai bine.
Un alt aspect important de retinut despre materialul Percale este legat de rezistenta lenjeriilor de pat confectionate cu el, ceea ce duce la economie si confort, pe termen lung.

Tehnic, numărul de fire ( thread count - TCînseamnă numărul de fire împletite pe o anumită suprafață, de regulă un inch (aprox 2,5 cm patrati). Se iau în calcul atât firele de lungime (urzeală) cât și de lățime (bătătură).
Materialul de percal cu latimea de 285 cm pe o rola de 30 de metri liniari și cu un TC (thread count) de 215 este o alegere de calitate premium pentru diverse proiecte textile. Iată mai multe detalii despre acest material:
Compoziție de Înaltă Calitate:
Acest material de percal se caracterizează prin calitatea sa superioară. Cu un TC de 215, acesta este țesut dintr-un număr mare de fire, ceea ce îi conferă un aspect fin și o textură plăcută la atingere. Compoziția sa de înaltă calitate asigură durabilitate și confort în timp.
Latime Generoasă:
Cu o latime de 285 cm, acest material oferă o suprafață largă de lucru pentru proiectele dvs. Acest aspect face materialul potrivit pentru confecționarea lenjeriilor de pat de dimensiuni mari, draperii, cuverturi, și multe altele.
Tehnologie de Fabricație:
Numărul de fire (TC) reprezintă numărul de fire împletite atât pe lungime (urzeală) cât și pe lățime (bătătură) într-un inch pătrat (aproximativ 2,5 cm pătrați). Un TC de 215 indică o densitate înaltă a firelor, ceea ce rezultă într-o țesătură densă, fină și rezistentă.
Versatilitate în Proiecte:
Datorită calității sale, acest material de percal este potrivit pentru o varietate de proiecte textile. Puteți utiliza acest material pentru a crea lenjerii de pat de lux, pentru draperii elegante, perdele, cuverturi, sau orice alt proiect care necesită o țesătură de înaltă calitate.
Durabilitate și Confort:
Percalul este cunoscut pentru durabilitatea sa. Materialul va rezista la utilizarea regulată și la spălări repetate, menținându-și aspectul și calitatea. De asemenea, oferă un nivel ridicat de confort și este plăcut la atingere.
Personalizare Creativă:
Cu materialul de percal de calitate premium, puteți da frâu liber creativității dumneavoastră. Alegeți culorile și modelele care se potrivesc cu proiectele dvs. și creați articole textile personalizate și elegante.
În concluzie, materialul de percal cu latimea de 285 cm pe o rola de 30 de metri liniari și cu un TC de 215 este o alegere excelentă pentru proiectele dumneavoastră textile. Cu calitatea sa premium, durabilitatea și versatilitatea, acest material vă permite să creați produse textile de înaltă calitate și să adăugați eleganță spațiului dumneavoastră.