Sabaev.ro

Cautare

Contul meu

Nu esti logat

Intra in cont

Despre noi

Sabaev.ro se dedica tuturor celor care sunt in cautare de diversitate si de calitate in ceea ce priveste materialele. Fie vorba de interes personal si individual sau nu Sabaev ofera cantitate, calitate si diversitate. Stocul nostru este pus la dispozitie online, pentru o mai usoara accesibilitate a doritorilor.

Gama de oferte de la Sabaev este una extinsa, incluzand materiale necesare pentru realizarea unor lenjerii, pentru amenajarea spatiilor exterioare precum terasele, foisoarele si nu in ultimul rand se includ si fete de masa sau prosoape. De uz casnic si cu puternic accent pe calitate aici se vor gasi diverse culori ale tesaturilor, cu design pentru toate gusturile. Iata cateva optiuni:

Nanghinul se numara printre acele tipuri de tesaturi mai putin populare ca si denumire insa necesare si extrem de practice. Are o textura groasa si rezistenta, ceea ce il face de recomandat pentru a captusi pernele, mai ales cele din varianta clasica traditionala, cu pene. Nanghinul la Sabaev este in diverse culori, de la acel model cu fulgi pana la varianta nude, simpla.

Materialul satinat, 100% bumbac, este unul cunoscut in materie de tesaturi pentru lenjeriile de pat. In varianta sa satinata acest tip de material vine cu un continut de fibra naturala si ideala pentru lenjerii insa aduce in plus si luxul si plusul de confort. Fin, delicat, ce iti da o senzatie de bine, acest material mai fluid se doreste folosit mai ales la lenjeriile pentru pat pe timp de vara.

La acelasi capitol al materialelor pentru lenjeriile de pat Sabaev ofera disponibil si materialul creponat, viu colorat si cu design de influenta florala sau geometrica. Creponatul satinat completeaza aceasta linie a tipurilor de materiale cu o astfel de intrebuintare, alaturi de damascul alb sau diftina.

Nu o simpla panza este ceea ce cauti pentru a realiza o fata de perna, o cuvertura sau o lenjerie de pat. Cu siguranta ca se doreste investitia intr-o tesatura care completeaza cu stilul unei incaperi, cea care serveste exact scopului, cea care se potriveste din toate punctele de vedere. Tinand cont de faptul ca un stil simplu poate parera monoton in materie de lenjerii de pat spre exemplu, de fiecare data se doreste ceva nou, unic, deosebit. Se doreste un puternic accent pe creativitate care sa redea acea nota de confort al patului. Acelasi lucru se continua ca si concept in materie de orice tip de tesatura, de la cea pentru fata de masa si pana la draperie spre exemplu.

Cumparaturi cu succes, materiale de calitate sunt definitia lui Sabaev! 

Achizitii publice prin SEAP/E-factura

SEAP (SICAP) este o platforma electronica care asigura transparenta procesului si procedurilor de achizitii publice. Prin intermediul platformei S.E.A.P., autoritatile publice achizitioneaza, prin mijloace electronice, bunuri si servicii necesare desfasurarii activitatii.

Avantajele utilizarii platformei electronice SEAP/E-factura

Participarea in cadrul achizitiilor directe prin intermediul SEAP va ofera oportunitatea de a efectua achizitii publice ce pot aduce plusvaloare activitatii dumneavoastra. Avantajele dobandite prin utilizarea platformei SICAP: transparenta prin realizarea achizitiilor exclusiv online, predictibilitate si stabilitate, preturi bune, termen de plata.

Datele noastre de identificare

Ca si operator economic, datele noastre de identificare sunt:
Denumire participant : S.C. VIRGINIA TEX SRL
Cod Unic de Inregistrare: RO 377087

Cum se achizitioneaza produsele?

  • Primul pas il reprezinta plasarea comenzii pe site-ul www.sabaev.ro. Aceasta presupune: alegerea produselor, adaugarea acestora in cosul de cumparaturi si finalizarea comenzii. Inainte de finalizarea comenzii puteti specifica in campul Observatii intentia de a achizitiona produsele comandate prin platforma SEAP. Sau, dupa finalizarea comenzii, puteti sa ne informati despre intentia de a achizitiona produsele comandate prin platforma SEAP, prin telefon la unul din urmatoarele numere: 0731.593.990  sau la adresa de e-mail: office[@]sabaev.ro . La scurt timp dupa plasarea comenzii, o sa primiti un e-mail de confirmare a comenzii sau veti fi contactat telefonic.
  • Produsele comandate de dumneavoastra vor fi incarcate in platforma SEAP, sub forma de produse individuale sau pachet de produse, in functie de preferinta dumneavoastra. Veti fi informat despre publicarea acestora, iar procesul de achizitie publica poate demara.
  • Ultimul pas presupune emiterea facturii fiscale aferente comenzii si livrarea coletului cu produsele achizitionate.

Pentru intrebari si asistenta va rugam sa contactati persoanele specializate in tranzactiile SEAP la telefon: 0731.593.990

Virginia Tex S.R.L

Sediul social : Str. Prasilei  31A , Sector 4, BUCURESTI. Nu reprezinta punct de desfacere a produselor.

CUI : RO 377087 :

Nr. Registrul Comertului: J40/14451/1991