Despre noi

Sabaev.ro se dedica tuturor celor care sunt in cautare de diversitate si de calitate in ceea ce priveste materialele. Fie vorba de interes personal si individual sau nu Sabaev ofera cantitate, calitate si diversitate. Stocul nostru este pus la dispozitie online, pentru o mai usoara accesibilitate a doritorilor.

Gama de oferte de la Sabaev este una extinsa, incluzand materiale necesare pentru realizarea unor lenjerii, pentru amenajarea spatiilor exterioare precum terasele, foisoarele si nu in ultimul rand se includ si fete de masa sau prosoape. De uz casnic si cu puternic accent pe calitate aici se vor gasi diverse culori ale tesaturilor, cu design pentru toate gusturile. Iata cateva optiuni:

Nanghinul se numara printre acele tipuri de tesaturi mai putin populare ca si denumire insa necesare si extrem de practice. Are o textura groasa si rezistenta, ceea ce il face de recomandat pentru a captusi pernele, mai ales cele din varianta clasica traditionala, cu pene. Nanghinul la Sabaev este in diverse culori, de la acel model cu fulgi pana la varianta nude, simpla.

Materialul satinat, 100% bumbac, este unul cunoscut in materie de tesaturi pentru lenjeriile de pat. In varianta sa satinata acest tip de material vine cu un continut de fibra naturala si ideala pentru lenjerii insa aduce in plus si luxul si plusul de confort. Fin, delicat, ce iti da o senzatie de bine, acest material mai fluid se doreste folosit mai ales la lenjeriile pentru pat pe timp de vara.

La acelasi capitol al materialelor pentru lenjeriile de pat Sabaev ofera disponibil si materialul creponat, viu colorat si cu design de influenta florala sau geometrica. Creponatul satinat completeaza aceasta linie a tipurilor de materiale cu o astfel de intrebuintare, alaturi de damascul alb sau diftina.

Nu o simpla panza este ceea ce cauti pentru a realiza o fata de perna, o cuvertura sau o lenjerie de pat. Cu siguranta ca se doreste investitia intr-o tesatura care completeaza cu stilul unei incaperi, cea care serveste exact scopului, cea care se potriveste din toate punctele de vedere. Tinand cont de faptul ca un stil simplu poate parera monoton in materie de lenjerii de pat spre exemplu, de fiecare data se doreste ceva nou, unic, deosebit. Se doreste un puternic accent pe creativitate care sa redea acea nota de confort al patului. Acelasi lucru se continua ca si concept in materie de orice tip de tesatura, de la cea pentru fata de masa si pana la draperie spre exemplu.

 

Cumparaturi cu succes, materiale de calitate sunt definitia lui Sabaev! 

Produsele  pe care le comercializam : 

MATERIAL SATINAT , MATERIAL RANFORCE ,MATERIAL SATINAT UNI , MATERIAL SATINAT 3D,METRAJ LENJERII , MATERIAL CREPONAT , MATERIAL CREPONAT SATINAT , PANZA ALBA , PANZA ALBA COLORATA OLANDINA , PROSOP FAGURE , FATA DE MASA IMPERMEABILA , MATERIAL NANGHIN PERNE , FINET ,DAMASC SATINAT , TERCOT , DOC ,TIFON , LENJERII DE PAT ,LENJERII DE PAT LUX,LENJERII DE PAT 3D.

 

Productie Servicii Comert  Virginia S.R.L
Sediul social : Str. Prasilei  31A , Sector 4, BUCURESTI. Nu reprezinta punct de desfacere a produselor.
CUI : RO 377087 :
Nr. Registrul Comertului: J40/14451/1991
cont -  RO37 TREZ 7045 069X XX01 2637 

 

 

 

 

© 2016 Sabaev.Toate drepturile rezervate
Sabaev.ro se dedica tuturor celor care sunt in cautare de diversitate si de calitate in ceea ce priveste materialele.
Facebook Sabaev.ro
Bucuresti | Romania | 0731 593 990 | office@sabaev.ro